En ocasió de l'Any Dalí, però amb la voluntat de no ser un producte de temporada, sorgeix un llibre que investiga en les arrels de la cuina surrealista, però d'una forma totalment assequible, partint de la cuina popular. Es tracta de plats que es poden fer i que són exquisits, basats en les combinacions més insòlites (mar i muntanya, mar i terra, dolç i salat, etc.) i, tanmateix, tradicionals. Són propis del país de Dalí (Costa Brava), però també d'altres indrets del món que ell coneixia. Jaume Fàbrega, en la doble condició de crític d'art i escriptor gastronòmic, nascut a la mateixa terra que Dalí, va tenir diversos contactes i converses amb el geni, que fructifiquen en aquest llibre únic i molt ben documentat.
Download Dalícies: A taula amb Salvador Dalí (El Cullerot) PDF (PDF, EPUB, KINDLE)
Dalícies: A taula amb Salvador Dalí (El Cullerot) libro Jaume Fàbrega i Colom
Libros Dalícies: A taula amb Salvador Dalí (El Cullerot) PDF Descargar Gratis
Descargar Dalícies: A taula amb Salvador Dalí (El Cullerot) (pdf, epub, mobi kindle)
Monday, September 17, 2018
Descargar Dalícies: A taula amb Salvador Dalí (El Cullerot) [pdf] Jaume Fàbrega i Colom
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.